The Sims 4 The Sims Mobile The Sims FreePlay The Sims The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett

Sett deg selv ut på banen med Cranium Technology i EA SPORTS FC™ 25

Cranium er en samling av teknologier bygget på Frostbite-motoren som virker sammen og på den måten gir deg et omfattende tilpasningsverktøy …

Med Cranium Technology kan du nå enkelt skape din egen unike fotballspiller som representerer deg og viser frem kreativiteten din i EA SPORTS FC 25. Figuropprettelsesskjermen er en av de mest forlokkende menyene for enhver fotballfan – og særlig hvis du har lyst til å gjenskape deg selv i spillet.

  • Cranium er en samling av teknologier som virker sammen for å gi deg total og detaljert kontroll over mange aspekter av figurens hodemodell.
  • Her kombineres teknologier for skulptering og teksturer slik at du får muligheten til å designe figurens hodemodell med fritt spillerom.
  • Det handler dog om mer enn selve utformingen, for Cranium Technology sørger for at figurens ansikt blir animert og beveger seg naturlig, noe som betyr økt innlevelse og realisme for deg som spiller.

Slipp fantasien løs og gi liv til din egen fotballegende med et detaljnivå som matcher virkelighetens superstjerner.

 

Spark i gang figuropprettelsen med detaljerte tilpasningsmuligheter

Cranium Technology er laget for å gi deg makten til å skape ditt eget jeg – eller en helt annen personlighet om du vil – og dette omfattende spilleropprettelsesverktøyet gjør sitt inntog i EA SPORTS FC 25.

Cranium-pakken består av fire ulike teknologisystemer, alle med hver sine innovasjoner som jobber i kulissene for å gi deg full kontroll over avatarmodellen din.

Skulptering

Vil du at avataren skal se akkurat ut som deg, eller vil du skape en helt unik figur? Uansett hva du er ute etter, kan du enkelt forme figurens hode i henhold til visjonen din.

Med denne skulpteringen kan du utforme den hodemodellen du måtte ønske. Denne teknologien kalles FB Morph, og den fungerer ved at et enkelt oppsett av rutenett gjør det mulig å danne former i Frostbite-motoren.

«Grunnleggende skulptering»-parametre som bredde på den øvre delen av pannen, dybden på øyehulene og kjevens posisjon gir deg et solid utgangspunkt for videre design av spilleren. Og med «Avansert skulptering»-bryterne, som inkluderer bredden på hodeskallen og størrelsen på tinningene, kan du finjustere disse detaljene og skape ditt sanne jeg.

Bevegelse 

Når avataren din ser ut som du vil at den skal gjøre, kommer teknologiene Rigamate og GPU Deform inn i spill og skaper naturlige ansiktsbevegelser som smil og bekymrede miner. Deretter gjør ANT (Animation ToolKit) figurens hodebevegelser realistiske og smidige i omgivelsene.

Bevegelsesteknologiene i Cranium er med på å frembringe figurens ansiktsuttrykk i situasjoner som når du feirer et mål eller krangler om et gult kort.

GPU Deform var i bruk også i EA SPORTS FC 24, den gangen for å skape troverdige reaksjoner blant spillerne på laget ved scoringer, og nå er den inkludert i pakken av verktøy som utgjør Cranium.

Teksturer

Finjuster spilleren din med hudfarge, arr og andre teksturkontroller. Disse funksjonene genereres når programvaren kjøres, og Sports Tech ATG (Advanced Technology Group) har utviklet en teknologi kalt Cryo Texture Compositor som gjør alt dette mulig.

Med Cranium Technology er mulighetene for å gjenskape deg selv nærmest ubegrensede. Avataren din vil se så detaljert og unik ut som du vil at den skal gjøre, slik at du kan skille deg ut på banen.

User Interface

Den intuitive og morsomme brukeropplevelsen med kontroller som føles naturlige, gjør det enkelt for alle og enhver å sette i gang med å skape figuren sin. Juster glidebrytere, velg forhåndsinnstillinger, eller juster figurens ansikt på direkten med Cranium Technologys grensesnitt for figuropprettelse. 

Rime on ECS, et system som brukes i Frostbite-motoren og muliggjør utvikling av brukergrensesnittet, er UI-teknologien du bruker når du skulpterer din egen superstjerne i EA SPORTS FC 25. Rime on ECS er laget for å forbedre fleksibiliteten og effektiviteten i UI-utviklingen, slik at vi kan gi deg tilgang til mer virkningsfulle alternativer når du skal utforme hodemodellen din.

 

Cranium støtter spillere som elsker The World’s Game

Cranium er din innfallsport til å skape en fotballavatar som virkelig er unik for deg – fra ansiktsformen til hvert eneste smil og bekymrede mine. Tenk deg følelsen når du ser spilleren din stige til værs og heade ballen i nettmaskene, for deretter å løpe feirende bort til fansen i EA SPORTS FC 25.

Og det som er enda bedre, er at Cranium Technology i EA SPORTS FC 25 bare er startfasen. Verktøyene som ligger bak Cranium, er ikke nødvendigvis begrenset til ett spill. Isteden inngår de i en større teknologipakke som vil fortsette å utvikle seg over tid.

Cranium Technology er mer enn bare en funksjon – det er et skritt mot en mer altoppslukende og personlig spillopplevelse. Gjør deg klar til å skape og spille med avatarer som ser ut og beveger seg på realistisk vis.

Bli med på en innovasjon som bringer fansen nærmere sporten vi alle elsker. Vi i EA forener forskjellige team og verktøy i vår utvikling av banebrytende teknologier som Cranium – alltid med mål om å skape en bedre spillopplevelsen for alle våre spillere. Sjekk våre ledige stillinger.

Relaterte nyheter

Banebrytende spilloppdateringsteknologi utvikler seg

Electronic Arts Inc.
26.sep.2024
EAs banebrytende spilloppdateringsprogramvare er nå enda bedre, noe som sparer millioner av spillere for potensiell tid og frustrasjon.

The Sims og hvordan EA skaper autentiske verdener

Electronic Arts Inc.
12.sep.2024
The Sims byr på omfattende omgivelser i møysommelig skapte verdener, som autentisk representerer spillernes og fansens opplevelser i virkeligheten.

Skape global påvirkning: Deling av påvirkningsrapporten vår

Electronic Arts Inc.
05.sep.2024
EAs påvirkningsrapport 2024 – Lede underholdningens fremtid og bidra til å fremme varig påvirkning.