EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

Juntos: Stærkere sammen

EA hylder og støtter vores spillere og medarbejdere med spansksproget/latinamerikansk baggrund

Fra den 15. september til den 15. oktober fejrer vores Electronic Artists den spanske kulturarvsmåned, Hispanic Heritage Month, for at hædre kulturen, historien og bidragene fra vores fællesskaber med spansksproget/latinamerikansk baggrund. Selv om Hispanic Heritage Month har rødder i USA, benytter vi lejligheden til at reflektere over og fremhæve diasporaen af befolkninger med spansksproget og latinamerikansk baggrund over hele kloden. Disse fællesskaber spiller en afgørende rolle i vores spil, vores medarbejderstab og de lokalsamfund, vi tjener, og inspirerer os til konstant at prioritere diversitet, lighed og inklusion for at skabe en større kultur og effekt. 

Vores tema for dette års Hispanic Heritage Month, "Juntos: Stronger Together" har en særlig betydning, fordi det repræsenterer den modstandsdygtighed og forbundethed, vi oplever i den spansksprogede/latinamerikanske kultur. I løbet af månedens festligheder har SOMOS – vores spansksprogede/latinamerikanske medarbejderressourcegruppe – taget os med på en overdådig kulturel rejse, hvor hver eneste Electronic Artist blev opfordret til at….

  • Udforske virkningen og vigtigheden af repræsentation via kuraterede begivenheder. LPGA-golfspilleren Gaby Lopez, den internationale influencer Rodrigol og den afro-latinske APEX Legends-streamer ValkyrieVice var med som særlige gæster for at undersøge betydningen af kønsinklusivitet, og hvor vigtigt det er at nøjagtigt repræsentere spansksproget/latinamerikansk kultur i spillenes verden. AJ Mendez, New York Times-bestsellerforfatter og forhenværende WWE-wrestler, fortalte om sin rejse som stolt latina, der lever med psykisk sygdom, og hvordan hun overvandt den stigmatisering, hun har oplevet i det latinamerikanske samfund. 
  • Give vores næste generation af spansksprogede/latinamerikanske talenter mulighed for at nyskabe med en pitch-konkurrence. Vi slog os sammen med CoLabL for at afholde en interaktiv stipendiekonkurrence med titlen "Stronger Together", hvor unge ledere med latinamerikansk baggrund leverede en to minutter lang salgstale til EA's frivillige om deres fællesskabsbaserede programmer. Vores vindere blev belønnet med 7.500 USD i legatmidler for at støtte dem i at opnå deres akademiske mål og deres karriere- og livsmål. 
  • Opleve den righoldige spansksprogede/latinamerikanske kultur gennem mad. Vi hædrede den spansksprogede/latinamerikanske kulturarv ved hjælp af madens universelle sprog. Kokken Yexenia Gomez, som er blandt bidragsyderne til UNIVISION, Se Habla USA, afholdt virtuelle madlavningskurser og tog os med til Venezuela, hvor vi biksede nogle arepas de reina pepiada sammen. Derefter tog vi vestpå til El Salvador, hvor vi lærte at lave salvadoranske quesadillas, en sød pundkage med ost.
  • Støtte nødhjælpsindsatsen efter katastrofen i Haiti. Vi donerede 5.000 USD til organisationen Hope for Haiti, som er dedikeret til at forbedre livskvaliteten over hele Haiti, hvis kultur har haft indflydelse på en omfattende intersektionalitet mellem landet selv og den Dominikanske Republik. 

Disse samfund er dybe, mangfoldige og intersektionelle med familie, fællesskab og modstandskraft som kerneværdier. I denne måned og alle andre måneder ønsker Electronic Arts, at vi sætter de samme værdier i centrum, når vi spiller og kommer i kontakt med verden omkring os, så vi kan være más fuerte juntos – stærkere sammen.

Lignende nyheder

EA SPORTS: Vores fortsatte indsats for at kæmpe for kvinder inden for sport…

Electronic Arts Inc.
22-03-2024
Vi hylder de fantastiske kvinder i vores studier, spil og brancher – og sætter fokus på vores vedvarende engagement i arbejdet med at styrke inklusion.

Electronic Arts valgt til flere lister over "Bedste arbejdspladser" i 2022

Indenfor hos EA
15-02-2023
Electronic Arts er blevet anerkendt som en enestående arbejdsplads.

Fejr 6 år med vores Purpose and Belief-priser

Indenfor hos EA
19-09-2022
Disse værdier er grundlaget for alt, hvad vi gør.