EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

Brug af vores patenter til at fremme positivt spil

I Electronic Arts har vi som mission at inspirere verden til at spille.

I Electronic Arts har vi som mission at inspirere verden til at spille. Vi brænder for at levere fantastiske computerspil, der skaber unikke oplevelser, fortæller mindeværdige historier med inkluderende figurer og samler fællesskaber for at give en positiv spiloplevelse. 

Innovation, kreativitet og inklusion er afgørende for at opnå dette. Disse værdier driver os til at levere spiloplevelser, der løbende forbedres og bliver hurtigere, sikrere, mere realistiske, unikke og tilpasningsvenlige, men også inkluderende, så alle kan være med. Vores patentprogram sætter fokus på og hylder innovationen hos Electronic Arts, heriblandt banebrydende løsninger, der gør positivt spil til en mulighed for alle.  

I dag går vi skridtet videre med vores patentprogram ved at offentliggøre et nyt patentløfte, der er rettet mod at dele nogle af vores mest innovative teknologier, som er udviklet til at gøre vores spil mere tilgængelige, med det bredere spiludviklingsfællesskab. Via dette løfte håber vi at tilskynde flere udviklere til at bygge nye funktioner, der gør computerspil mere inkluderende.

 

Vi støtter og promoverer innovation 

Vores patentprogram har to ting til formål: At anerkende vores banebrydende opfindelser, der er opnået gennem hårdt arbejde, samt at fremme innovation og kreativitet hos Electronic Arts og i branchen. 

Vi opfordrer vores opfindere til at tænke stort og til at finde kreative og dristige løsninger på eksisterende og fremtidige problemer. Dette resulterer i opfindelsen af en lang række nye funktioner og koncepter, der er designet til at give vores spillere en positiv spiloplevelse. Alle hos Electronic Arts kan være opfindere, og vi vælger ofte at tage patent på opfindelser for at vise verden vores fantastiske idéer, selv om vi ikke altid ender med at bruge dem i spillet. 

Vi mener, at patenter kan være drivkraften bag innovation, ikke kun hos Electronic Arts, men også på tværs af branchen. Hver gang vi tager patent på en teknologi eller en idé, videregiver vi tekniske oplysninger til offentligheden, som ellers aldrig ville være offentligt tilgængelige. Det samme gør vores konkurrenter, og denne knowhow kan andre bruge som reference for yderligere innovation. Det kan være et incitament for andre til at finde løsninger, så der skabes cyklus af innovation, som efter vores mening vil have en positiv effekt på vores branche. 

 

Løfte om patenter på hjælpefunktioner

Med dette løfte om patenter på hjælpefunktioner går vi skridtet videre.  

Vi mener, at spil skal være tilgængelige for alle. Vores interne teams har længe arbejdet fokuseret på at nedbryde barrierer for vores spillere. Men for at skabe meningsfuld forandring er vi nødt til at samarbejde som branche. 

Hensigten med løftet om patenter på hjælpefunktioner, som vi har lanceret i dag, er at inspirere og tilskynde andre til at introducere banebrydende og kreative teknologier. Løftet giver vores konkurrenter og alle udviklere gratis adgang til vores tilgængelighedscentrerede patenter, så de kan gøre deres egne computerspil mere inkluderende. Det dækker fem tilgængelighedscentrerede patenter, men vi føjer flere til løftet, efterhånden som vi løbende skaber nye innovationer på dette område. Samtidigt lægger vi andre løsninger, som vi mener vil muliggøre og fremme mere udvikling på dette område, ud som open source via Electronic Arts · GitHub.

Vi er de første i branchen til at annoncere et patentløfte, der prioriterer tilgængelighed, men vi håber, at andre vil slutte sig til os og dele deres patenter. 

Vi er stolte af vores patentprogram og glæder os til at se, hvad vores geniale opfindere ellers vil byde på. 

Lignende nyheder

Vores seneste teknologiske innovationer i EA SPORTS

Electronic Arts Inc.
08-05-2024
Et indblik i Electronic Arts' største teknologiske fremskridt, mens vi gør klar til endnu et år med innovation.

Game Changer: Banebrydende spilpatchingteknologi skabt af EA-medarbejder

Electronic Arts Inc.
09-04-2024
Hans van Veenendaal fra EA har skabt banebrydende spilpatchingteknologi, som reducerer patch-tidsforbruget, sparer omkostninger og understøtter bæredygtighed.

Kate Kelloggs rejse i spidsen for spilevolutionen hos Electronic Arts

Electronic Arts Inc.
27-03-2024
Kate Kelloggs rejse som COO for EA Studios, hvor vi går i dybden med hendes ledelsesvej, samarbejdsstil og vision for spillenes fremtid.