• Sett av datoen: EA PLAY-billettene slippes 20. april Vi gleder oss til å fortelle mer om spillene vi skal vise frem i juni.

    Merknad fra redaktøren: Denne artikkelen gjelder kun for EA PLAY 2017.

    Hei, spillere!

    Vi har hatt mange gode samtaler de siste månedene om hva vi skal vise frem på EA PLAY. Vi jobber hardt for å arrangere et flott arrangement for alle, og det er med glede vi i dag kan dele litt mer om spillene dere kan vente dere å se i juni.

    Så da setter vi i gang! 10.–12. juni får alle som møter opp i Hollywood prøve seg på de neste tilskuddene i de store seriene Star Wars™ Battlefront og Need for Speed™. Dere får også sjansen til å spille mange av de kommende EA SPORTS™-spillene: Madden NFL 18, FIFA 18 og NBA LIVE 18. Og det er ikke alt … vi har masse mer å komme med de kommende månedene.

    I tillegg til spillene dere kan prøve selv i Hollywood, har vi et omfattende program for alle som følger med på nett. Gjennom det tre dager lange arrangementet skal vi gi dere konkurranser, eksklusive intervjuer med utviklingsteamene og detaljerte dypdykk i ulike spill. Så uavhengig av om du møter opp på EA PLAY eller følger med på nett, må du huske å sette av 10. juni.

    Hvis du planlegger å ta turen til Hollywood, kan du sette av 20. april 2017 kl. 09.00 Hollywood-tid (kl. 18 CEST) i kalenderen. Det er da vi starter billettsalget, og i de følgende ukene kommer vi med mer informasjon om hvordan det fungerer.

    Vi kommer snart til å ha mye mer å fortelle om alt som kommer på EA PLAY i år, og vi gleder oss til å høre mer fra dere om hva dere har lyst til å se.

    Frem til da kan dere følge med på alt om EA og EA PLAY ved å følge oss på Twitter (@EA).

    Relaterte nyheter

    Administrer preferanser for informasjonskapsler